Training & Instructie

Op zoek naar gediplomeerde en enthousiaste instructie met jarenlange ervaring in het lesgeven aan ruiters op verschillende niveaus dan ben je hier aan het juiste adres.

Vanaf 2010 geeft Renate les zowel privé als in groepsverband. In 2014 behaalde Renate haar ORUN niveau 4 Diploma. Ieder jaar worden meerdere bijscholingen bijgewoond om alle kennis up to date te houden.

Op een paard vriendelijke manier en met plezier aan het werk zijn met je paard zijn de kernpunten van een les of training. Binnen mijn lesklanten bestand bevinden zich zowel ruiters die recreatief als wedstrijd gericht rijden. Ook ben ik inmiddels al weer 5 jaar als vaste instructrice te vinden bij stichting Het Bonte Perdje te Breda. Deze stichting biedt ruiters met een beperking de mogelijkheid om te kunnen paardrijden.

Ben je leergierig, werkwillig en bereidt om jezelf en je paard te willen verbeteren dan nodig ik je graag uit om eens een proefles te nemen.

Lessen en trainingen kunnen plaats vinden op een eigen locatie of op de locatie aan de Oude steenstraat 9 in Oud Gastel. Deze locatie heeft de beschikking over een 20m x 40m en een 20m x 60m buitenrijbaan met goede bodems.

Tarieven

Training en instructie locatie Oud Gastel               €30,- 

Mocht je nog vragen hebben en wil je graag een les aanvragen? Klik dan op onderstaande contact of Whatsapp button en vul het contactformulier in.

“Het lesgeven aan gemotiveerde ruiters is een passie van mij en ik kan er enorm van genieten als ik ruiter en paard met plezier door de rijbaan zie gaan”

Recensies

'Renate is super geduldig en enthousiast. Heeft altijd makkelijke en fijne paardvriendelijke manieren om eventuele lastige dingen op te lossen.'
~Esli Jochems~
Klant
5/5
 
 
 
 
'Fijn bitfit consult gehad. En daarna gaan lessen. Zeer kundige en rustige instructie waarin je snel veel leert. Renate denkt met je mee en heb het aangemeten bit nog een ruime tijd mogen gebruiken voordat ik het zelf heb aangeschaft zodat je echt zeker weet dat dit het bit is wat echt verschil maakt.'
~Titia van As~
Klant
5/5
Chat openen
Hallo, kan ik je ergens mee van dienst zijn?